Καθημερινά συλλέγουμε δεκάδες φωτογραφίες στο κινητό σας τηλέφωνο. Ωστόσο, σίγουρα δεν είναι ίδιο το συναίσθημα του να κοιτάς μια φωτογραφία στο κινητό, με το να ξεφυλλίζεις ένα άλμπουμ φωτογραφιών. Ποιές είναι λοιπόν κάποιες ωραίες ιδέες για να φτιάξουμε ένα άλμπουμ φωτογραφιών που να αξίζει να συμπεριλαμβάνει τις αναμνήσεις μας;

Do it Yourself (DIY)
άλμπουμ φωτογραφιών

3 Ιδέες για όμορφα άλμπουμ φωτογραφιών-Hoper.gr

Τι καλύτερο από το να δημιουργήσετε από την αρχή μόνοι σας ένα άλμπουμ φωτογραφιών και να το φτιάξετε όπως εσείς επιθυμείτε. Είναι μια υπέροχη ιδέα για δώρο σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, από φίλο σε σύντροφο, γονέα ή και αδερφό/ή. Οι προσωπικές σας πινελιές θα είναι αυτές που θα το κάνουν μοναδικό.

Τι θα χρειαστείτε:

  • Εκτυπωμένες φωτογραφίες
  • Άλμπουμ από χαρτόνι με σπιράλ ή σκέτο σκληρό χαρτόνι
  • Φύλλα χαρτιού
  • Κόλλα
  • Διακοσμητικές κορδέλες και αυτοκόλλητα

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε τα χαρτιά στο άδειο άλμπουμ σπιράλ και να κολλήσετε τις φωτογραφίες.

Μια εναλλακτική είναι να δέσετε απλά φύλλα χαρτιού σε ένα σκληρό χαρτόνι και να κολλήσετε τις φωτογραφίες από πάνω. Μπορείτε να το διακοσμήσετε όπως εσείς επιθυμείτε.

Έτοιμο εκτυπωμένο
άλμπουμ φωτογραφιών

3 Ιδέες για όμορφα άλμπουμ φωτογραφιών-Hoper.gr

Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο θα αναλάβει εξολοκλήρου τη δημιουργία του άλμπουμ φωτογραφιών τους.

Η διαδικασία είναι απλή: ανεβάζετε ηλεκτρονικά τις φωτογραφίες σας, επιλέγετε τις διαστάσεις που θέλετε να έχει το άλμπουμ φωτογραφιών σας και… το παραγγέλνετε!

Μια μοντέρνα λύση που συνδυάζει παράδοση και διευκόλυνση.

Άλμπουμ φωτογραφιών
Ανασκόπηση χρονιάς

3 Ιδέες για όμορφα άλμπουμ φωτογραφιών-Hoper.gr
Κάθε χρονιά είναι σημαντική, και οι αναμνήσεις που δημιουργούμε δεν θα έπρεπε να χάνονται. Ένας έξυπνος τρόπος για να κρατήσετε αυτές τις αναμνήσεις είναι να δημιουργήσετε διάφορα άλμπουμ φωτογραφιών ανά χρονιά. Μπορείτε να συλλέξετε και να εκτυπώσετε φωτογραφίες από κάθε μήνα του χρόνου και να τις χωρίσετε ανά χρονική περίοδο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε κάθε χρόνο να κάνετε μια ανασκόπηση στο τι στιγμές ζήσατε και να ανακαλέσετε σημαντικές αναμνήσεις.
ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Άλμπουμ φωτογραφιών παιδικά & γιατί να επενδύσεις
Τηλέφωνο
Λογαριασμός
0

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

Κερδίστε Επιπλέον Έκπτωση 10%