Μπορεί η ψηφιακή εποχή να έχει επηρεάσει σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύουμε τις φωτογραφίες μας… η εκτύπωση και τα άλμπουμ φωτογραφιών όμως έχουν μια διαφορετική χάρη και ζωντάνια! Φωτογραφίες, μωρών, παιδιών, γάμων, βαπτίσεων, πάρτυ, αποφοιτήσεων και άλλων εκδηλώσεων πρέπει πάντα να φυλάγονται στο κατάλληλο άλμπουμ και γιαυτό έχουμε να προτείνουμε 5 ιδανικά για κάθε περίσταση!

Άλμπουμ Θαλασσί
από Δερματίνη 24×24

Άλμπουμ δερματίνη 24x24 γαλάζιο 40 σελίδες με ριζοχαρτο-Hoper.gr

Αποτελεί το ιδανικό άλμπουμ φωτογραφιών για να τοποθετήσεις φωτογραφίες των παιδιών σου από τη στιγμή της γέννησης τους μέχρι να φτάσουν σε πιο μεγάλη ηλικία. Ανθεκτικό και ποιοτικό, μπορεί να φυλάξει για χρόνια φωτογραφίες. Το θαλασσί του χρώμα είναι ουδέτερο και κατάλληλο τόσο για αγοράκια όσο και για κοριτσάκια!

Άλμπουμ 24×24
Εκρού με Ριζόχαρτο

Μια από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής σου είναι και η μέρα που έγινε ο γάμος σου. Είναι το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για σένα με τον άνθρωπο που επέλεξες για σύντροφο ζωής. Αυτή την μέρα επιβάλλεται να έχεις το καλύτερο άλμπουμ φωτογραφιών και το συγκεκριμένο θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου.

Άλμπουμ Βαλεντίνου
με θήκες για 100 10×15 Φώτο

Ένα άλμπουμ φωτογραφιών θησαυρός, για να φυλάξεις κάθε στιγμή με τον σύντροφό σου! Από έναν γάμο, μέχρι απλές καθημερινές στιγμές αγάπης, ένα τέτοιο άλμπουμ μπορεί να σου δώσει τον χώρο και την ανθεκτικότητα που χρειάζεσαι για να αποθηκεύσεις όλες σου τις τρυφερές φωτογραφίες.

Άλμπουμ Θήκες
για 300 Φωτογραφίες 10X15

Το συγκεκριμένο άλμπουμ φωτογραφιών θα σε συνοδεύει σε όλη την επαγγελματική σου σταδιοδρομία ξεκινώντας από την ημέρα της αποφοίτησης σου. Είναι ευρύχωρο με αρκετές θήκες που σημαίνει ότι μπορείς να συμπεριλάβεις διάφορες περιστάσεις ή να το χωρίσεις σε θεματικές ενότητες!

Άλμπουμ
με Μαργαρίτες 300 θέσεων

Όλες οι επιτυχίες ενός ανθρώπου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο είναι δυνατές μετά από την απαραίτητη στήριξη της οικογένειας του. Στο άλμπουμ φωτογραφιών αυτών θα βρεις την απεικόνιση μιας μαργαρίτας, η οποία θέλει φροντίδα για να ανθίσει, όπως ακριβώς και οι οικογενειακές σχέσεις. Ένας ξεκάθαρος συμβολισμός για την ευεργετική επίδραση της οικογένειας σε όλους τους τομείς της ζωής σου!
ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Παιδικά άλμπουμ φωτογραφιών
Τηλέφωνο
Λογαριασμός
0

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

Κερδίστε Επιπλέον Έκπτωση 10%