Τη σημερινή εποχή είναι βέβαιο ότι έχεις χιλιάδες φωτογραφίες σχεδόν ξεχασμένες, αποθηκευμένες κάπου μέσα στο κινητό σου. Καθημερινά πρέπει να βγάζουμε τουλάχιστον καμιά δεκαριά φωτογραφίες. Ειδικά ένα γονιός δε μπορεί παρά να προσπαθήσει να κρατήσει ζωντανό οποιαδήποτε επίτευγμα, όσο μικρό και καθημερινό και να φαίνεται στον έξω κόσμο των μικρών αγγελουδιών του. Και κάθε γονιός σκέφτεται ότι αυτές είναι αναμνήσεις που θα κρατήσει για πάντα. Αλλά σπάνια θα έχεις το χρόνο να σκρολάρεις στο κινητό ανάμεσα στις αμέτρητες και άσχετες μεταξύ τους φωτογραφίες να βρεις αυτή που ψάχνεις. Ευτυχώς υπάρχει μια πολύ καλή λύση. Τα άλμπουμ φωτογραφιών.

Ναι τα παραδοσιακά απτά μη ψηφιακά άλμπουμ φωτογραφιών. Μπορείς να πάρεις όλες τις φωτογραφίες που τραβάς και να τις εκτυπώσεις και να τις βάλεις σε άλμπουμ που θα διακοσμούν τα ράφια του σπιτιού σου. Έτσι θα έχεις τη δυνατότητα όποτε επιθυμείς να βγάλεις ένα άλμπουμ φωτογραφιών από το ράφι και να το κοιτάξεις αναπολώντας τις ωραίες στιγμές με τα παιδιά σου. Είναι εύκολο και όμορφο να κρατάς στα χέρια σου αυτές τις πολυτιμες αναμνήσεις. Τα απτά άλμπουμ φωτογραφιών είναι πολύ σημαντικά. Δε θα χρειάζεται πια να χάνεις ουσιαστικά τις πολύτιμες αναμνήσεις με τα παιδιά σου ανάμεσα σε μια θάλασσα από φωτογραφίες πολύ μεγάλη και απέραντη για να πάρεις το χρόνο να εξερευνήσεις. Θα είναι εδώ δίπλα σου πάντοτε διαθέσιμα να τα κρατήσεις και να τα νιώσεις στο χέρι σου. Θα γυρίζεις σελίδα με σελίδα και θα βλέπεις και θα νιώθεις και άλλες και άλλες. Υπάρχει κάτι μοναδικό και υπέροχο όσον αφορά την αίσθηση και τη μονιμότητα των απτών άλμπουμ φωτογραφιών. Είναι σχεδόν σα να ξαναζείς τις αναμνήσεις αυτές κάθε φορά που κοιτάς και αγγίζεις τις φωτογραφίες που εσύ τράβηξες. Τα άλμπουμ φωτογραφιών δεν είναι φυσικά ένα καινούργιο κόνσεπτ. Για γενεές και γενεές οι οικογένειες κρατούσαν τις αναμνήσεις αυτές προσεκτικά φυλαγμένες εκτυπωμένες και προστατευμένες πίσω από ένα πλαστικό κάλυμμα. Πόσοι από εμάς έχουμε κληρονομήσεις παλιά άλμπουμ φωτογραφιών από τους παπούδες μας και είναι σε πολύ καλή κατάσταση σχεδόν σα καινούργια.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Μεγάλα άλμπουμ φωτογραφιών: Εξερευνώντας τα πλεονεκτήματα
Όμως, όπως σίγουρα αναρωτιέσαι τη σημερινή εποχή δεν είναι μια χρονοβόρα διαδικασία να ψάχνεις ανάμεσα στις αμέτρητες φωτογραφίες που έχεις τραβήξει να βρεις εκείνες που θες να κρατήσεις και μετά να τις εκτυπώσεις; Και όμως υπάρχει μια αρκετά απλή διαδικασία που θα σε γλιτώσει αρκετό κόπο και χρόνο. Πρώτος μη προσπαθήσεις να κοιτάξεις τις φωτογραφίες από το κινητό σου. Αντίθετα κάθε μήνα φρόντιζε να αδειάζεις το κινητό σου περνώντας στες σε ένα φάκελο στον υπολογιστή. Έτσι θα κρατάς και το χώρο του κινητού ώστε να είσια ελευθερος/η να αποτυπώσεις καινούργιες αναμνήσεις όποτε θέλεις. Στη συνέχεια μπορείς να κοιτάς τις φωτογραφίες ως εικονίδια στον υπολογιστή σου αντί για μια μια για να γλιτώνεις χρόνο και να είναι ευκολότερο να αποφασίσεις ποιες θα κρατήσεις. Φρόντισε να περιορίζεσαι σε περίπου 20-25 φωτογραφίες το μήνα. Θα σκεφτεί κανείς 20-25 φωτογραφίες το μήνα δεν είναι πολλές; Πως θα χωρέσουν σε ένα άλμπουμ. Και όμως σε αυτή την περίπτωση η τεχνολογία είναι φίλος σου. Μπορείς να μικρύνεις το μέγεθος των φωτογραφιών ώστε ένας μήνας να πιάνει περίπου δύο σελίδες. Βέβαια αν μια δύο φωτογραφίες είναι πολύ σημαντική για σένα μπορείς φυσικά να αφιερώσεις μια σελίδα σε αυτή. Στη συνέχεια μπορείς να εκτυπώσεις τις σελίδες αυτές να τις πλαστικοποιήσεις και να τις προσθέσεις σε ένα όμορφο άλμπουμ φωτογραφιών της επιλογής σου και είσαι έτοιμος/η για ξεφύλισμα!
Τηλέφωνο
Λογαριασμός
0

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

Κερδίστε Επιπλέον Έκπτωση 10%