Τι πιο όμορφο από αναμνήσεις αποτυπωμένες σε φωτογραφίες και φωτογραφίες καρφιτσωμένες σε κορνίζες τοίχου; Αν ψάχνεις κορνίζες τοίχου για το σπίτι σου, σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα για κάθε στυλ σπιτιού και σίγουρα θα βρεις αυτή που ταιριάζει και στο δικό σου!

Kορνίζα ξύλινη τοίχου 20X30
για φωτογραφία 20Χ30 χρώμα καφέ ματ
σχέδιο T3072W cesca

Οι πιο συνηθισμένες κορνίζες τοίχου που μπορεί να συναντήσεις είναι οι ξύλινες. Διαχρονικές και κλασικές, ταιριάζουν σε όλους τους χώρους και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλές αποχρώσεις. Νο1 φυσικά, αποτελεί το κλασικο καφέ χρώμα ξύλου. Αν το σπίτι σου είναι βασισμένο σε αυτή την παλέτα τότε επέλεξε τες και δεν θα χρειαστεί να τις αντικαταστήσεις ποτέ!

κορνίζα ξύλινη τοίχου
για φωτογραφία η παζλ χρώμα μαύρο
με τζάμι ματ (Κ1041-69)

Αν πάλι το σπίτι σου είναι πιο minimal και οι αποχρώσεις του βασίζονται στο μαύρο, το λευκό ή ακόμη και το γκρι τότε θα επιλέξεις κορνίζες τοίχου όπως αυτή παραπάνω. Λεπτό κάδρο για να μην κάνει “φασαρία” στο μάτι το μαύρο χρώμα και τετραγωνισμένες γωνίες για μοντέρνο style.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Κορνίζες για πάζλ: Μοντέρνες ιδέες για να διαλέξεις

Kορνίζα ξύλινη τοίχου 30X40
για φωτογραφία 30Χ40 χρώμα ασημί με ξυλόγλυπτο και σημάδια παλαίωσης
σχέδιο T2170 silver retro

Άλλη μια επιλογή που θα σε αφήσει ικανοποιημένο/η είναι οι κορνίζες τοίχου, τύπου παλαιωμένες, σε ασήμι και με ανάγλυφο κάδρο. Από μόνες τους, είναι ήδη ένα υπέροχο διακοσμητικό, πόσο μάλλον αν προσθέσεις και την αγαπημένη σου φωτογραφία!

Kορνίζα τοίχου NELSON 30X40 ξύλινη
mdf για παζλ η φωτογραφία 30Χ40
χρώμα μπεζ παλαίωση

Για το τέλος, σου αφήσαμε κορνίζες τοίχου που ταιριάζουν σε σπίτια που είναι διακοσμημένα με μπεζ και απαλές αποχρώσεις. Ειδικότερα, αυτό το σχέδιο ταιριάζει σε εσωτερικές διακοσμήσεις που κυριαρχούνται από κοχύλια, πέτρες και γενικότερα …καλοκαίρι. Θυμίζουν τις παλιές κορνίζες στο εξοχικό σου που έχουν φθαρθεί αλλά παραμένουν υπέροχες και αρμονικά δεμένες με την υπόλοιπη διακόσμηση!

Τηλέφωνο
Λογαριασμός
0

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

Κερδίστε Επιπλέον Έκπτωση 10%