Δεν είναι τυχαίο που δίνεται τόση έμφαση στα άλμπουμ φωτογραφιών όταν πρόκειται για γάμο… Ο γάμος σου ήταν από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σου και σίγουρα κανόνισες τα πάντα να πάνε ρολόι για να έχεις μια αξέχαστη ανάμνηση. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να διατηρήσεις ζωντανές αυτές τις εικόνες από ένα άλμπουμ. Για να το κάνεις σωστά και καλαίσθητα, συγκεντρώσαμε μερικές must συμβουλές για ένα αποτέλεσμα που θα θαυμάζεις!

Πως ξεκινάω να οργανώνω το άλμπουμ φωτογραφιών μου (βήμα-βήμα)

  1. Αρχικά, πρέπει να μαζέψεις όλες τις φωτογραφίες και να τιςταξινομήσεις με χρονική σειρά. Δηλαδή πρώτα θα βάλεις τις φωτογραφίες από την ετοιμασία στο σπίτι, μετά από το δρόμο, από τηνεκκλησία και από τη δεξίωση. Στο τέλος και σε περίοπτη θέση στο άλμπουμ φωτογραφιών θα βάλεις την επίσημη φωτογράφιση του γάμου σου.
  2. Το επόμενο βήμα είναι να κάτσεις μαζί με τον/την σύζυγό σου και να διαλέξετε ποιες από τις φωτογραφίες θέλετε να συμπεριλάβετε στο άλμπουμ φωτογραφιών που θα διαμορφώσετε. Από τις εκατοντάδες φωτογραφίες της ημέρας θα πρέπει να διαλέξεις μόλις το ⅕ ή και λιγότερες για το άλμπουμ! Περίπου 100 φωτογραφίες στο σύνολο είναι εντάξει!
  3. Τοποθέτησε τις φωτογραφίες χωρίς να καταλαμβάνουν ολόκληρες τις σελίδες. Άσε χώρο τόσο ανάμεσα στις φωτογραφίες, όσο και από τις άκρες τις σελίδα και επέλεξε το ίδιο χαρτί για όλες τις φωτογραφίες!
ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Γιατί τα παραδοσιακά Άλμπουμ φωτογραφιών είναι η καλύτερη επιλογή για τη βάπτιση του μωρού σας αντί για ένα ποστ στα σόσιαλ μίντια.

Κορυφαία αισθητικά tips για να κάνω το άλμπουμ του γάμου μου έργο τέχνης!

  • Μην ξεχάσεις να συμπεριλάβεις και τους καλεσμένους σου στο άλμπουμ ! Η μέρα είναι αφιερωμένη στο ζευγάρι, ωστόσο είναι όμορφο να συμπεριληφθούν και τα υπόλοιπα αγαπημένα πρόσωπα.
  • Το παραφορτωμένο δεν είναι πλέον ωραίο. Θα δεις χαρακτηριστικά σε παλαιότερα άλμπουμ φωτογραφιών να γεμίζουν τις σελίδες με φωτογραφίες, ευχές, φωτογραφίες εκτός των θηκών, αναμνηστικά και οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Πλέον, γινόμαστε πιο πρακτικοί και minimal. Λίγες και μεγάλες φωτογραφίες για να αναδεικνύονται, μικρά κειμενάκια, και ελάχιστα λοιπά γραφικά στοιχεία.
  • Τα έντονα χρώματα δεν κάνουν το άλμπουμ πιο ωραίο, αποπροσανατολίζουν την προσοχή! Μοντέρνες και απλές επιλογές είναι το λευκό και το μπεζ για άλμπουμ .

    Έτοιμη/ος να διαλέξεις το άλμπουμ σου? Ρίξε μια ματιά στη συλλογή του hoper.gr!
Τηλέφωνο
Λογαριασμός
0

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

Κερδίστε Επιπλέον Έκπτωση 10%