Στην σημερινή καθημερινότητα που τρέχει με γρήγορους ρυθμούς και μανία, το καλύτερο
που έχουμε να κάνουμε είναι να επιστρέψουμε στα απλά και βασικά. Αυτό αντιπροσωπεύει
και η μινιμαλιστική διακόσμηση.

Kορνίζα ξύλινη 30×40 για φωτογραφία 30×40 χρώμα Χρυσό με καφέ πινελιές T1055W gold

Ο μινιμαλισμός χαρακτηρίζεται από παρουσία και χρήση των εντελώς απαραίτητων για την δημιουργία εσωτερικής διακόσμησης. Συνδυάζει την απλότητα, τις καθαρές γραμμές και τον
μονόχρωμο συνδυασμό χρωμάτων. Επίλεξε ένα χρώμα σε παλ απόχρωση όπως το άσπρο ή το μπεζ και πρόσθεσε διακοσμητικά όπως ξύλινες κορνίζες σε χρυσό ή ασημένιο. Μπορείς να βρεις ξύλινες κορνίζες όπως η παραπάνω και να δημιουργήσεις ένα υπέροχο τοίχο με 3 – 4 φωτογραφίες. Στον hoper.gr θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε ξύλινες κορνίζες, για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει απόλυτα με τον χώρο σου!

κορνίζα ξύλινη 30X40 τοίχου με χαρτόνι πασπαρτού για φωτογραφία 20X30 η 30Χ40 χρώμα μαύρο με τζάμι ματ (Κ1041-69)

Αν η minimal διακόσμηση σου δεν θέλεις να περιέχει χρυσά χαρακτηριστικά αλλά μαύρα γεωμετρικά σχήματα, διαλέξε ξύλινες κορνίζες όπως η παραπάνω ! Με αυστηρές γωνίες και μαύρες γραμμές. Extra tip: Μπορείς να φτιάξεις ένα κολάζ από φωτογραφίες στον τοίχο σου, προσθέτοντας το ίδιο σχέδιο κορνίζας σε διαφορετικά μεγέθη.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Τι κορνίζες να επιλέξω για τις φωτογραφίες μου;

κορνίζα 20×25 ξύλινη χρώμα φυσικό ξύλο Vintage trevor

Τέλος, στην λίστα μας με ξύλινες κορνίζες για μίνιμαλ διακόσμηση, σου έχουμε αυτή την πρόταση.

 Κορνίζα με στρογγυλεμένες γωνίες και φυσικό ξύλο σε απαλό χρώμα. Αν έχεις μπεζ και άσπρες αποχρώσεις στο σπίτι σου, θα ταιριάξει τέλεια στον χώρο σου!

Μην ξεχνάς ότι στην minimal διακόσμηση ισχύει το “less is more” για αυτό μην το παρακάνεις με τα διακοσμητικά και τις ξύλινες κορνίζες! Η μινιμαλιστική ζωή και κατ επέκταση διακόσμηση είναι ένας τέλειος τρόπος να απλοποιήσεις την ζωή σου και τους εσωτερικούς σου χώρους. Υιοθέτησε αυτή την λογική, για να ξεφύγεις από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας.

Τηλέφωνο
Λογαριασμός
0

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

Κερδίστε Επιπλέον Έκπτωση 10%