Άλμπουμ 24×24 εκρού 40 σελίδες με ριζοχαρτο με θήκη για φωτογραφία στο εξώφυλλο

1. Άλμπουμ φωτογραφιών με ριζόχαρτο με κολάζ το 2022

Για εμάς, τα καλύτερα δώρα είναι πάντα αυτά που συνοδεύονται από μια προσωπική πινελιά. Με αυτόν τον τρόπο, το άτομο για το οποίο αγοράζετε γνωρίζει ότι παίρνει ένα μοναδικό δώρο που κυριολεκτικά κανένας άλλος στον κόσμο δεν έχει.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί αυτό το άλμπουμ φωτογραφιών είναι ότι παίζετε στο ρόλο του συντάκτη.

Πρώτα, τοποθετείτε μέσα τις καλύτερες φωτογραφίες που έχετε να θυμάστε τη χρονιά. Στη συνέχεια, το τυλίγετε και είναι ένα έτοιμο και γλυκό προσωπικό δώρο ικανό να συγκινήσει κάθε φίλο και συγκενή!

2.Μωρουδιακό άλμπουμ φωτογραφιών με ριζόχαρτο.

 

Άλμπουμ φωτογραφιών με ριζόχαρτο δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα. Εξάλλου, υπάρχουν τόσες άλλες σημαντικές στιγμές στη ζωή μας. Από αυτά, τίποτα δεν ταιριάζει όσο με το να βλέπεις τα παιδιά σου να μεγαλώνουν.

Τα προηγούμενα χρόνια, όλοι θα είχαμε πολλά άλμπουμ φωτογραφιών σε ένα ράφι που μπορούμε να το φτάσουμε όποτε νιώθουμε λίγο νοσταλγικοί.

Αυτές τις μέρες, οι περισσότεροι από εμάς βασιζόμαστε στα τηλέφωνα και τους υπολογιστές μας για να διατηρήσουμε αυτές τις αναμνήσεις ασφαλείς για εμάς.

Ωστόσο, τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση ότι μπορείς να ξεθάψεις ένα σκονισμένο παλιό Άλμπουμ φωτογραφιών με ριζόχαρτο και να δεις όλες τις αναμνήσεις που περιέχει. Και 39; αυτό ακριβώς πιστεύουμε ότι ένα δώρο σαν αυτό είναι δυνητικά τόσο ξεχωριστό.

Δίνεις ουσιαστικά δώρο στον αγαπημένο σου την ευκαιρία να ξαναζήσει αυτές τις στιγμές όποτε θέλει!

Άλμπουμ 24×24 μπορντό 40 σελίδες με ριζόχαρτο με θήκη για φωτογραφία στο εξώφυλλο

3. Άλμπουμ φωτογραφιών με ριζόχαρτο για ταξίδια

Στους τρελούς καιρούς που ζούμε, βρισκόμαστε όλοι στην περίεργη θέση όπου μας νοσταλγούν
τα ταξίδια. Όχι μόνο αυτό, αλλά όλοι ανυπομονούμε να ξεσπάσουμε ξανά και να κάνουμε μερικές φρέσκες αναμνήσεις.

4. Άλμπουμ φωτογραφιών με ριζόχαρτο για χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις

 Βλέποντας ότι τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών, έπρεπε οπωσδήποτε να προσθέσουμε ένα άλμπουμ φωτογραφιών με θέμα τα Χριστούγεννα στη μίξη. Όλοι δημιουργούμε πολλές αναμνήσεις αυτή την εποχή του χρόνου, κάθε χρόνο. Όλη η οικογένεια μαζεύεται τριγύρω, υπάρχει παρακμιακό φαγητό παντού. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να προσθέσετε μια ή δύο φωτογραφίες του συγγενή που καταφέρνει πάντα να έχει έναν υπνάκο αμέσως μετά το φαγητό.

Έτσι, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα τις αναμνήσεις που φτιάχνετε φέτος στη διάθεση σας όταν τις θέλετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

Κερδίστε Επιπλέον Έκπτωση 10%