Η περίοδος που διανύει κάθε ζευγάρι κατά την οργάνωση του γάμου του αποτελεί αναμφίβολα μια αγχωτική διαδικασία.

Οι λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν είναι πολλές, με αποτέλεσμα ο χρόνος να μην είναι σύμμαχος. Νυφικό, κοστούμι, μπομπονιέρες, στολισμοί, εκκλησία, κέντρο δεξιώσεων, ημερομηνίες, χρήματα και άλλα πολλά.

Με ένα μαγικό τρόπο πρέπει να κανονιστούν όλες οι υπηρεσίες και τα πράγματα που θα χρειαστούν για την ημέρα αυτή με σκοπό να είναι παραμυθένια, όπως την φαντάζεται το ζευγάρι.


Έχοντας υπόψη τη λίστα με τα πράγματα και τις υπηρεσίες που πρέπει να ετοιμάσει το ζευγάρι, χρειάζεται να κάνει σωστή διαχείριση χρόνου! Να ξεκινήσει έγκαιρα τις ετοιμασίες και να θέσει ένα χρονοδιάγραμμα έτσι ώστε να προλάβει τα πάντα. Ξεκινώντας από τα
βασικότερα, πρέπει να ορίσει ημερομηνίες και να βρει χώρο, εκκλησία και τις υπηρεσίες που θα πλαισιώσουν τον γάμο.

Μια από τις πιο αξιοσημείωτες υπηρεσίες είναι και η Φωτογράφιση-Βιντεογράφηση. Η εύρεση σωστού επαγγελματία για την ημέρα αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική. Οι στιγμές αυτές θα μείνουν ανεξίτηλες σε φωτογραφίες και άλμπουμ Γάμου. Μην βιαστείτε να επιλέξετε εταιρεία για αυτόν τον σκοπό. Δείτε κριτικές και αξιολογήσεις.

Επιπλέον, ζητήστε να δείτε την δουλειά τους και το Portfolio τους σε άλμπουμ Γάμου, για να αποφασίσετε αν ταιριάζει στην δική σας αισθητική και είναι αυτό που ψάχνετε! Σκεφτείτε πως θέλετε να είναι το άλμπουμ Γάμου που θα δημιουργήσετε και έτσι επιλέξτε φωτογράφο. Το πιο απαραίτητο είναι να έχετε σωστή συνεργασία και καλή επικοινωνία με την ομάδα που θα διαλέξετε να πλαισιώσει αυτήν την υπηρεσία. Αργότερα, έχοντας πολλές φωτογραφίες από την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας, θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά και διαφορετικά σχέδια σε άλμπουμ Γάμου.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Άλμπουμ φωτογραφιών μικρά: Η σημασία τους στην ψηφιακή εποχή

Άλμπουμ δερματίνη 24×24 εκρού 60 σελίδες με ριζοχαρτο με θήκη για φωτογραφία στο εξώφυλλο

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μίνιμαλ άλμπουμ Γάμου που παραμένουν διαχρονικά στο χρόνο.

Άλμπουμ καφέ δερμάτινο 31X31cm με 100 σελίδες με ριζόχαρτα και χαρτόνια μπεζ με κουτί φύλαξης

Άλλη μια δημοφιλής επιλογή είναι τα δερμάτινα άλμπουμ Γάμου.

Άλμπουμ Γαμου Annabelle 32X32 με 100 σελίδες με ριζόχαρτο

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο μοντέρνο σχέδιο με κορδέλες, σχέδια και ζωγραφιές που με την πάροδο του χρόνου, θα θυμίζει την εποχή που το φτιάξατε και τις “τότε” τάσεις σε άλμπουμ Γάμου .

Τηλέφωνο
Λογαριασμός
0

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

Κερδίστε Επιπλέον Έκπτωση 10%