Το 2020 ήταν η χρονιά που οι εμφανίσεις μας είχαν τη μικρότερη σημασία. Δεν υπήρχαν πάρτι για να πάτε, ούτε φανταχτερά δείπνα, ούτε γάμοι 500 ατόμων. Ωστόσο, κατά ειρωνικό τρόπο, το ενδιαφέρον για αγορές όπως καθρέπτης τοίχου εκτινάχθηκε στα ύψη. Το CB2 ανέφερε ότι οι καθρέφτες ήταν το προϊόν με τις περισσότερες αναζητήσεις για το σπίτι, με περισσότερες από 4 εκατομμύρια ερωτήσεις.

Το ερώτημα είναι γιατί; Είμαστε μαζοχιστές που μας αρέσει να κοιτάμε την απεριποίητη, ντυμένη με το φούτερ μας; Είμαστε τόσο ματαιόδοξοι που χρειαζόμασταν «καθρέφτες selfie» για να διατηρήσουμε τη ροή του περιεχομένου μας στο Instagram; Αποδεικνύεται ότι αγοράζαμε καθρέφτες όχι επειδή θέλαμε να κοιτάξουμε κάτι – τους αγοράσαμε επειδή θέλαμε να κοιτάξουμε μακριά.

Ο καθρέπτης τοίχου, ωστόσο, είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να διακοσμήσετε το κενό . Οι καθρέφτες είναι ένας προσιτός και αλάνθαστος τρόπος για να γεμίσετε τον χώρο στον τοίχο χωρίς να χρειάζεται να αφιερώσετε πολλή δημιουργική ενέργεια πίσω από αυτό.

Καθρέπτης ξύλινος τοίχου λευκό ασημί κάθετος σχέδιο parma K6023-3

Πώς όμως επιλέγεται ο καθρέπτης τοίχου που να καλύπτει τις ανάγκες του δωματίου σας;

1. Καταρχήν πρέπει να καταλάβετε την προβλεπόμενη λειτουργικότητά του. Το δωμάτιο αισθάνεστε πολύ κουτί ή τετράγωνο; Για παράδειγμα, ένας καθρέφτης τοίχου στο πάτωμα με τοξωτή κορυφή μπορεί να προσθέσει αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον στον χώρο σας, καθώς μπορεί να νιώθετε σαν να έχετε προσθέσει μια τοξωτή πόρτα στο δωμάτιο.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Καθρέπτες με κορνίζα: Πληθώρα πλεονεκτημάτων

2. Για τους κατοίκους των στενών διαμερισμάτων, ορίστε τι συνιστάται: Αν χρησιμοποιείτε έναν καθρέφτη για να κάνετε έναν χώρο πιο φωτεινό, κρεμάστε τον απέναντι από ένα παράθυρο. Εάν χρησιμοποιείτε έναν καθρέφτη για να κάνετε ένα δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο, σκεφτείτε έναν καθρέφτη μεγάλης κλίμακας που αντηχεί το σχήμα του δωματίου, κρεμάστε τον στο ύψος των ματιών και παρακολουθήστε καθώς το δωμάτιό σας φαίνεται να διπλασιάζεται σε μέγεθος.

 

Καθρέπτης ασημί ξύλινος τοίχου κάθετος σχέδιο silver milan K4005/2

3. Και μετά υπάρχει το πρόβλημα που ταλανίζει τόσους πολλούς από εμάς—ο πολύ κενός
τοίχος: Αν το δωμάτιό σας δεν έχει προσωπικότητα και χρειάζεται λίγο κάτι ένας
περίτεχνος ή εξαιρετικά διακοσμητικός καθρέφτης τοίχου μπορεί να προσθέσει πολύ
κέφι χωρίς να σας κάνει νιώθεις ότι ο χώρος είναι υπερφορτωμένος.

Τηλέφωνο
Λογαριασμός
0

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

Κερδίστε Επιπλέον Έκπτωση 10%