Οι Κορνίζες συντελούν στην αισθητική του σπιτικού σου αφού είναι πολύ σημαντική. Ο χώρος που μένεις πρέπει να αντικατοπτρίζει την αισθητική και την προσωπικότητα σου. Τα τελευταία χρόνια όμως με την εξέλιξη της τεχνολογίας και τη στροφή προς το ψηφιακό, έχουμε αρχίσει να χάνουμε ένα σημαντικό κομμάτι διακόσμησης του σπιτιού. Ένα κομμάτι που πάντοτε έδινε μια πιο προσωπική νότα στη κατοικία που αποκαλείς σπιτικό. Μιλάμε φυσικά για τις κορνίζες.

Σε όποιο σχεδόν σπίτι και να πας σίγουρα θα τις έχεις δει να κρέμονται στο τοίχο ή να είναι ακουμπισμένες σε ένα τραπεζάκι σαλονιού. Αποτελούν ενθύμιο των πιο σημαντικών στιγμων από γάμους ,βαπτίσεις , μέχρι καλοκαιρινές διακοπές και αποφοιτίσεις.

Αποτελούν το τέλειο οικονομικό αλλά και γλυκό δώρο που μπορείς να προσφέρεις σε ένα αγαπημένό σου πρόσωπο. Έχουν απίστευτη ποικιλία υλικών, μεγεθών, σχημάτων και χρωμάτων. Είναι κατάλληλα για κάθε ηλικία από μικρά από παιδιά και εφήβους, μέχρι ενήλικες και ηλικιωνμένους.

Πέρα από τη δυνατότητα να εμπεριέχουν τις αγαπημένες σου προσωπικές φωτογραφίες έχουν επίσης ποικιλία και σε άλλες χρήσεις διακόσμησης. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εντάξουν στο εσωτερικό τους τις αγαπημένες φωτογραφίες από φύση, street art, από συναυλίες, ή ακόμη και αφίσες από τις αγαπημένες σου ταινίες.

Όποια και να είναι η χρήση που προτιμάς να τους δώσεις εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το είδος της κορνίζας που θα διαλέξεις. Οι κορνίζες πρέπει να συμπληρώνουν με ωραίο τρόπο την αισθητική του περιεχομένου τους. Παρακάτω θα δούμε μερικά είδη κορνίζας για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό στυλ του σπιτιού σου.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Κορνίζες για παιδικό δωμάτιο

Κορνίζες ξύλινες
για ένα πιο κλασσικό στυλ.

Kορνίζα ξύλινη τοίχου 30X40 για φωτογραφία η παζλ 30Χ40 χρώμα καφέ  σχέδιο T1031W carla-Hoper.gr

Οι ξύλινες κορνίζες δίνουν μια πιο κλασσική προσέγγιση ενάντια στις πλαστικές ή γυάλινες κορνίζες . Η φυσικότητα του ξύλου προσφέρει την καλύτερη αισθητική για τις φωτογραφίες και τις εικόνες που εμπεριέχουν. Ακόμη τους προσδίδει μια επιπλέον νότα ζεστασιάς και γλυκύτητας. Μπορείς να τις βρεις σε μια μεγάλη ποικιλία ξύλου από καρυδιά ως ξύλο βελανιδιάς. Όλα εξαρτώνται σε βέβαια, σε μεγάλο βαθμό από την αισθητική του σπιτιού σου. Είναι κρεμάσμένες σε ένα λευκό τοίχο? Είναι ακουπισμένες σε ανοιχτόχρωμα έπιπλα ή προτιμάς ένα βαθύ σκουρόχρωμο ξύλο που παραπέμπει σε dark academia αισθητική. Ή προτιμάς μια πιο μινιλιμαστική σκανδιναβική προσέγγιση με το λευκό να κυριαρχεί και το μαύρο ως συμπληρωμτικό χρώμα. Οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Ένα ακόμη είδος κορνίζας που επανέρχεται
είναι οι χρυσές κορνίζες.

Οι χρυσές κορνίζες είναι η ιδανική επιλογή για εσένα προτιμάς ένα πιο γλάμουρ και λαμπερό λουκ για το σπίτι σου. Το χρυσό ταιριάζει και ενισχύει πολλά χρώματα. Ιδιαίτερα ταιριάζει με χρώμματα όπως το σκούρο πράσινο ιδανικό για να τραβήξει το βλέμμα σε φωτογραφίες φύσης. Επίσης, είναι μια πολύ καλη ιδέα να χρησιμοποιείς χρυσές κορνίζες για να διακοσμήσεις το σπίτι σου με λαδοπίνακες για τους λάτρες της κλασσική τέχνης.

Κορνίζες γυάλινες

Αν πάλι είσαι του πιο μινιμαλιστικού μοντένρου στυλ τότε οι γυάλινες κορνίζες είναι για σένα η ιδανική επιλογή. Η απλότητα και η κομψότητά της γυάλινης κορνίνζας δίνουν τη δυανατότητα στο περιχόμενό τους να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Ταιριάζουν ιδιαίτερα σε ένα χώρο με πολλές ηλεκτρονικές συσκευές με κυριώς λευκή και γυάλινη αισθητική.
Τηλέφωνο
Λογαριασμός
0

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

Κερδίστε Επιπλέον Έκπτωση 10%