Η γνώση και επιλογή της κατάλληλης κορνίζας για το χώρο σου είναι μια διαδικασία που δίνει ξεκάθαρα το στίγμα για την αισθητική σου. Οι κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή σου σε κορνίζες για πάζλ είναι το χρώμα, το υλικό και το στυλ τους. Παρακάτω θα πάρεις μια γεύση από μοντέρνες ιδέες για το χώρο σου!

Κορνίζα Ξύλινη Μολυβί
με Ακρυλικό Τζάμι

Κορνίζα ξύλινη 50Χ70 τοίχου για φωτογραφία η παζλ 50X70 χρώμα γκρι μολυβί  με ακρυλικό τζάμι άθραυστο K624/64-Hoper.gr

Τέτοιου είδους κορνίζες για πάζλ παραπέμπουν σε ένα vintage και όμορφο στυλ. Με δεδομένο ότι η τεχνοτροπία της αναπαλαίωσης έχει επανέλθει δυναμικά στη μόδα, αυτή η κορνίζα δεν μπορεί να λείπει από το χώρο σου. Το γκρι μολυβί της χρώμα δίνει ένα τόνο αριστοκρατικό στον τοίχο σου και μια εικόνα υπέροχης αισθητικής.

Κορνίζα Ξύλινη
με Τζάμι Ματ

Άλλη μια ξύλινη κορνίζα, ικανή να αναδείξει το παζλ που θα της προστέσεις. Οι μαύρες κορνίζες για πάζλ είναι κάτι παραπάνω από μια διαχρονική αξία. Είναι ίσως η μοναδική σταθερά στο χώρο της κορνίζας και σου προσφέρει μια all-time classic και καλαίσθητη επιλογή για τον τοίχο σου.

Kορνίζα ξύλινη Καφέ κανελί
με σχέδιο Carla

Το καφέ κανελί χρώμα είναι trend στο χώρο της διακόσμησης και ειδικά στις κορνίζες για πάζλ. Ένα κατεξοχήν χρώμα που συνδυάζεται με την ξυλεία και την τέχνη της κατασκευής κορνιζών, αλλά τα προηγούμενα χρόνια είχε εγκαταλειφτεί. Πλέον έχει επανέλθει δυναμικά στο χώρο και είναι αδιανόητο να μην κοσμεί τον τοίχο σου σε μια μοντέρνα κορνίζα για πάζλ.

Κορνίζα ξύλινη λευκή
με Παλαίωση (ακρυλικό τζάμι)

Η χρήση παλαιωμένου ξύλου είναι ένα ιδανικό στυλ διακόσμησης για χώρους με φρέσκο design. Στη συγκεκριμένη περίπτωση χρησιμοποιείται το χρώμα της λεύκης με παλαίωση και θα σου χαρίσει ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.
ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Κορνίζες ξύλινες: Διατηρήστε τις αναμνήσεις σας με στυλ
Τηλέφωνο
Λογαριασμός
0

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

Κερδίστε Επιπλέον Έκπτωση 10%