DIY Σχάρα στεγνώματος από κορνίζες

Με ένα τρυπάνι και λίγη αλυσίδα από το κατάστημα σιδηρικών, μπορείτε να τις μεταμορφώσετε  σε σχάρα στεγνώματος. Υπάρχουν διάφορες δυνατότητες χρήσεις όπως για βότανα, αλλά θα λειτουργούσε επίσης καλά για πουλόβερ, έργα τέχνης ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να στεγνώσει στον αέρα.

Δίσκος Σερβιρίσματος από κορνίζες

Για να ντύνετε το τραπέζι του γλυκού σε έναν γάμο ή για να σερβίρετε τις δικές σας δημιουργίες κουζίνας με έξτρα στυλ, σκεφτείτε να φτιάξετε ένα σετ από αυτούς τους δίσκους. Απλώς βάψτε τα παλιά κουφώματα με σπρέι και μετά περάστε ένα όμορφο χαρτί με σχέδια κάτω από το γυαλί.

Μίνι Θερμοκήπιο από κορνίζες

Εμπνευσμένη από ένα ακριβό μοντέλο που εντόπισε σε ένα οικιακό κατάστημα, μια δημιουργική ονλάιν δημιουργική περσόνα έφτιαξε ένα γοητευτικό θερμοκήπιο με κορυφαία οροφή από απλές ξύλινες κορνίζες.

Πίνακας σημειώσεων

Κάθε πολυάσχολη κουζίνα ή είσοδος χρειάζεται έναν πίνακα σημειώσεων για λίστες και υπενθυμίσεις. Ένα πίνακας σημειώσεων από αυτές είναι μια αρκετά απλή αλλά συγχρόνως έξυπνη δημιουργία. Απλώς σύρετε ένα από τα μεταλλικά φύλλα σε ένα πλαίσιο ίδιου μεγέθους, κρεμάστε το ή στηρίξτε το σε ένα κεντρικό σημείο και φροντίστε να μην ξεχνάτε πράγματα!

Κρεμαστά κοσμήματα μέσα σε κορνίζες

Για να παρουσιάσετε μια συλλογή κοσμημάτων και να μην χαθούν ή μπερδευτούν τα κομμάτια της, σκεφτείτε αυτήν την εξαιρετικά εύκολη ιδέα. Οι γάντζοι κυπέλλου βιδώνονται κατά μήκος των εσωτερικών άκρων ενός πλαισίου με ανοιχτή πλάτη. Οι γάντζοι κατά μήκος της κορυφής συγκρατούν κολιέ, ενώ αυτοί που βρίσκονται κάτω από τα πλαϊνά είναι ιδανικοί για σκουλαρίκια.

Παιχνίδι σκιών

Τα σκιερά κουτιά φαίνονται αιχμηρά και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μετατρέψετε την πιθανή ακαταστασία σε εκπληκτική τέχνη τοίχου. Μια καλή ιδέα είναι να κατασκευάσετε το δικό σας παιχνίδι σκιών με απλά κουτιά από ξύλινες λωρίδες και στη συνέχεια τις κολλάτε  στο πίσω μέρος.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Κορνίζες για καθρέπτες
Τηλέφωνο
Λογαριασμός
0

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

Κερδίστε Επιπλέον Έκπτωση 10%