Τα χρώματα ομορφαίνουν τη ζωή και δίνουν μια έξτρα χροιά αισθητικής σε ότι κοιτάς. Ο κατάλληλος συνδυασμός χρωμάτων στις κορνίζες για φωτογραφίες, μπορεί όχι απλά να τις αναδείξει στο χώρο σου και να ομορφύνει τις στιγμές που περιέχονται μέσα σε αυτές, αλλά και να δημιουργήσει από το πουθενά μια αρμονική διακόσμηση για το χώρο σου!

Ποια Είναι Τα Ιδανικά Χρώματα Στις Κορνίζες Για Φωτογραφίες?

● Λευκό Χρώμα

Το λευκό χρώμα είναι ένα ουδέτερο χρώμα και στο μάτι δίνει πάντα την εντύπωση ενός καθαρού και περιποιημένου χώρου. Είναι ιδανική περίπτωση στις κορνίζες για φωτογραφίες που βρίσκονται σε δωμάτιο με λευκούς τοίχους.

● Μαύρο Χρώμα

Αισθητική επίδραση ουδετερότητας έχει και το μαύρο χρώμα, αλλά τη συνδυάζει με έναν αέρα κύρους και δύναμης. Για αυτό το λόγο είναι το κατάλληλο χρώμα σε κορνίζες για φωτογραφίες που απεικονίζουν αποφοιτήσεις, ομιλίες σε συνέδρια κλπ.

● Κόκκινο Χρώμα

Το κόκκινο χρώμα αποπνέει ζωή, έρωτα και φαντασία. Είναι εξαιρετική περίπτωση να το χρησιμοποιήσεις σε κορνίζες για φωτογραφίες που απεικονίζουν όμορφες στιγμές με το σύντροφο σου (από ταξίδια, εξόδους κλπ).

● Πορτοκαλί Χρώμα

Το χρώμα της θαλπωρής και της αγάπης είναι το πορτοκαλί. Βλέποντας το ηρεμεί η ψυχή σου και εκκρίνονται οι ορμόνες της αγάπης. Για αυτό το λόγο είναι το ιδανικό χρώμα σε κορνίζες για φωτογραφίες που απεικονίζουν τα παιδιά σου.

● Μπλε Χρώμα

Το μπλε χρώμα είναι το κατεξοχήν χρώμα της χαλάρωσης και μπορείς να το επιλέξεις σε κορνίζες για φωτογραφίες από τις διακοπές σου. Είναι εξαιρετική περίπτωση για καλοκαιρινές φωτογραφίες που δείχνουν θάλασσα. Έχει Όντως Σημασία Το Χρώμα Στις Κορνίζες Για
Φωτογραφίες?

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Μεγάλες κορνίζες: 3 βασικά πλεονεκτήματα

Οι κορνίζες  βρίσκονται σε διάφορα μέρη μέσα στο σπίτι σου και πρέπει να δένουν αρμονικά με την υπόλοιπη διακόσμηση.

Στην περίπτωση που δεν επιλέξεις τα χρώματα που ταιριάζουν με τους τοίχους και με τα
διακοσμητικά του σπιτιού σου το αποτέλεσμα θα είναι λίγο παράταιρο. …

Όχι κάτι το τραγικό. Αλλά είναι από τις λεπτομέρειες που να ληφθούν υπόψιν κάνουν τους άλλους να αναρωτιούνται “…τι έχει κάνει και είναι το σπίτι τόσο όμορφο?”
Επίσης τα χρώματα έχουν σημαντικό ρόλο στα συναισθήματα που σου δημιουργούνται όταν κοιτάζεις μια εικόνα.

Είναι διαφορετική η αίσθηση που σου δίνεται όταν κοιτάζεις μια φωτογραφιας με συναδέλφους σου η μια φωτογραφία με τα παιδιά σου. Ανάλογα με τα συναισθήματα που σου βγαίνουν επιλέγεις και το κατάλληλο χρώμα στις κορνίζες για φωτογραφίες.

Κορνίζες για φωτογραφίες για κάθε διαφορετική περίπτωση θα βρεις εδώ. Οι καλύτεροι του χώρου σου δίνουν την ποικιλία που χρειάζεσαι για να κάνεις την καλύτερη επιλογή για το χώρο και τα γούστα σου!

Τηλέφωνο
Λογαριασμός
0

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

Κερδίστε Επιπλέον Έκπτωση 10%