Αν και τα δεδομένα έχουν αλλάξει και πλεον αποθηκεύουμε συνεχώς τις φωτογραφίες μας ψηφιακά, μια εκτυπωμένη φωτογραφία σε μια όμορφη κορνίζα δεν θα χάσει ποτέ την αξία της! Για αυτό και εμείς κάναμε μια μικρή κατηγοριοποίηση και βρήκαμε τις ιδανικές για κάθε είδος φωτογραφίας.

Μακρόστενες κορνίζες
15 x 10 για Αγαπημένα Πρόσωπα

Οι μακρόστενες είναι ιδανικές για να φιλοξενούν φωτογραφίες προσώπων διότι το μακρόστενο σχήμα είναι η φυσική τάση ενός προσώπου. Μια σαν την συγκεκριμένη ξύλινη κορνίζα με το χρώμα μπεζ της παλαίωσης είναι κατάλληλη για μεμονωμένα πρόσωπα ή ακόμα και selfie φωτογραφίες!

Γαλάζιες και ξύλινες
αναμνηστικές κορνίζες για μωρό

Με κορνίζες σαν και αυτή την συγκεκριμένη μπορείς να έχεις φωτογραφία του μωρού σου σε όλους τους μήνες κατά τον πρώτο χρόνο της ζωής του. Με αυτό τον τρόπο θα βλέπεις πόσο μεγαλώνει κάθε μήνα και στο μέλλον θα αναπολείς αυτές τις μαγικές στιγμές της ζωής σου και τον υπέροχο πρώτο χρόνο του παιδιού σου. Θα βιώνεις κάθε μέρα ξανά τον φανταστικό αυτό χρόνο.

Ξύλινες κορνίζες τοίχου
για το πτυχίο σου

Μια ανθεκτική και σοβαρή επιλογή για να κορνιζάρεις με κύρος το πτυχίο ή το δίπλωμά σου στον τοίχο του γραφείου ή του δωματίου σου. Οι κορνίζες με λεπτό πλαίσιο προτιμούνται για να στρέφεται το βλέμμα στο περιεχόμενο και όχι στην κορνίζα, ενώ η συγκεκριμένη πρόκειται για μια ποιοτική επιλογή η οποία θα κρατήσει άθικτο το πτυχίο σου για χρόνια!

Οι κατάλληλες  για φωτογραφίες από το γάμο σου είναι οι ξύλινες με ανοιχτά χρώματα σαν το άσπρο-γκρι της συγκεκριμένης. Άμα θεωρείς πως είναι μια αισθητική που ταιριάζει με τα έπιπλα του χώρου σου δεν χρειάζεται να το σκεφτείς ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω. Το ανοιχτό χρώμα φωτίζει την εικόνα, το ξύλο δίνει την αίσθηση της παλαίωσης και η κατασκευή της είναι τέτοια για οριζόντια και κάθετη τοποθέτηση τόσο σε τοίχο όσο και σε επιφάνεια!

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  6 έξυπνες και εναλλακτικές χρήσεις για κορνίζες
Τηλέφωνο
Λογαριασμός
0

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

Κερδίστε Επιπλέον Έκπτωση 10%